ΚΤΕΟ Πικέρμι

Το ΚΤΕΟ AUTOVISION ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2022 και αποτελεί πρότυπη μονάδα εξυπηρέτησης του Δικτύου AUTOVISION στον Νομό Αττικής. Το ΚΤΕΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 83, στο κέντρο του Πικερμίου (ρεύμα προς Αθήνα) και εξυπηρετεί τα ανατολικά προάστια του Νομού Αττικής.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ AUTOVISION ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου σε επιβατικά οχήματα έως 3,5 τόνων, βαρέα οχήματα άνω των 3,5 τόνων και δίκυκλα από ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.

Η εταιρεία παρέχει ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον με δωρεάν καφέ και wi-fi, προκειμένου ο πελάτης να απολαμβάνει τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός του. Κατά τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου υπάρχει ζωντανή ηλεκτρονική παρακολούθηση της διαδικασίας τεχνικού ελέγχου του οχήματος, ενώ την ολοκλήρωση του ελέγχου ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα, καθώς και σχεδιαγραμματική απεικόνιση της κατάστασης των συστημάτων του οχήματος.

Μεριμνώντας για τον πελάτη και τις αυξημένες υποχρεώσεις του, το ΚΤΕΟ AUTOVISION ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ εφαρμόζει πελατοκεντρικές μεθόδους εξυπηρέτησης, φροντίζοντας και για την έγκαιρη υπενθύμιση των προθεσμιών ελέγχου με viber, sms και με επιστολή για την αποφυγή επιβάρυνσης του πελάτη με επιπλέον πρόστιμα.

Κλείστε Το Επόμενο Ραντεβού Σας Μαζί Μας